Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 1.349,10
DKK 1.499,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 8 x 70 x 122 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapok madras til Stokke Sleepi er lun, lækker og lang nok til spædbørn, der vokser. Den faste og samtidig meget komfortable madras er fyldt med kapokfibre, der stammer fra regnskoven. De naturlige fibre høstes bæredygtigt og er kendt for deres temperaturregulerende og bakteriefrie egenskaber.

Lukkede fibre fra kapoktræerne lader hverken fugt, snavs eller bakterier trænge ind i madrasfyldet, og betrækket i økologisk bomuld kan nemt lynes af og vaskes efter behov. En kapokmadras til dit barn er den 100 % allergifrie og bæredygtige løsning til et optimalt sovemiljø.

Kapok kan det hele

Ikke alene får du et bæredygtigt produkt, når du vælger en madras med kapokfyld, du får også de unikke egenskaber, der gør kapok så eftertragtet til fyld. Fibrene holder sig altid tørre og ventilerer naturligt, så huden kan ånde, og temperaturen tilpasses automatisk.

Få flere fordele ved en nsleep kapok madras til Stokke Sleepi-sengen:

  • Fri for fugt, bakterier og sundhedsskadelige stoffer
  • Betrækket af økologisk bomuld vaskes efter behov
  • Bæredygtigt produkt med lang og hygiejnisk levetid

Passende størrelse og fasthed

Små børns konstante vækst skal have frit spil, og en madras bør støtte kroppen, hvor det er nødvendigt. Med en kapokmadras får dit barn den ideelle balance mellem komfort fra de silkebløde naturfibre og en god fast madras, der ikke mister form eller blokerer for barnets vejrtrækning. 

Gør et god køb

Du vælger den bedste madras til dit barn, når du vælger en nsleep kapok madras til dets Stokke Sleepi-seng. Bestil i dag.