Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 479,20
DKK 599,00

Levering om 3-5 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 8 x 90 x 40 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapok madras Sebra Grow forlænger på 8 x 90 x 40 cm skaber den ideelle længde til de større børn. Forlængermadrassen lægges ganske enkelt i forlængelse af den eksisterende Sebra Grow kapokmadras, når sengen trækkes ud, så barnet kan få glæde af madrassen i længere tid.

Både du og dit barn får gavn af en forlænger, der er en økonomisk måde at skabe mere plads i børnesengen, uden at det går ud over kvalitet og barnets tryghed ved det velkendte.

Med 40 cm ekstra kan dit barns eksisterende kapokmadras få nyt liv, og kapokfibrenes lange holdbarhed kommer virkelig til sin ret. Viderefør kapokkens bæredygtige koncept med en forlængelse af den eksisterende madras i stedet for en udskiftning til en ny.

Bare længere

Der er ingen forskel i hverken kvalitet, udformning eller materialevalg i en forlængermadras til Sebra Grow-sengen. Det økologiske bomuldsbetræk kan også på forlængermadrassen lynes af og vaskes efter behov, og fyldet består fortsat af allergivenlige og varmeregulerende naturfibre fra kapoktræerne i regnskoven.

Samme gode fordele ved en nsleep kapok madras Sebra Grow forlænger som ved andre kapokmadrasser fra nsleep

  • Det er en bæredygtig høst af kapokfibrene
  • Forlængermadrassen varmeregulerer naturligt 
  • Du kan vaske det aftagelige bomuldsbetræk

Ingen uvelkomne gæster

Bakterier og fugt er de værste fjender for et godt sovemiljø. Kapokfibre er lukkede og kan derfor ikke huse hverken husstøvmider, svampesporer eller fugt.

Køb en nsleep kapok madrasforlænger til Sebra Grow-sengen

Forny børneværelsets madras med ekstra længde i samme gode kvalitet. Vælg en madrasforlænger med kapokfyld og matchende bredde og højde for en ubemærket overgang. Bestil i dag.