Spar 10 %
DKK 2.069,10
DKK 2.299,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 8 x 90 x 160 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapok madras Sebra Grow giver plads til barnet, mens kroppen vokser. En god madras er en kapokmadras, der med de varmeregulerende naturfibre og det økologiske bomuldsbetræk udgør det bedste af det bedste inden for madrasser til børn. Du køber bæredygtigt, når du køber kapok – og så er en kapokmadras altid 100 % allergivenlig og hygiejnisk i brug. 

Vælg det bedste af det bedste til dit barn. Undgå alle former for kemi og allergi med kapokfyld og naturens egen evne til at skabe et behageligt sovemiljø. Kapok er lukkede fibre fra regnskoven, hvor ingen former for bakterier eller fugt kan trænge ind. Betrækkes kan lynes af og vaskes i maskinen efter behov.

Når barnet bliver større

Med fuld bredde som en voksen enkeltmadras, en komfortabel højde på 8 cm og en passende længde på over 1,5 m er kapokmadrassen til Sebra Grow-sengen det ideelle grundlag for en god nats søvn.

Nyd fordelene ved en nsleep kapok madras:

  • Kapok udelukker bakterier og fugt helt med lukkede fibre
  • Maskinvask til enhver tid det økologiske bomuldsbetræk
  • Lad naturfibrene i madrassen varmeregulere automatisk

Lad kapok gavne søvnen

Det naturligt varmeregulerende ved kapokfibre er genialt til en børnemadras, ligesom det 100 % allergivenlige fyld sørger for en ubesværet vejrtrækning under hele søvnen.

En ny madras til dit voksende barn

Sørg for god plads i barnesengen, mens barnet vokser – vælg en madras med god bredde og længde. Vælg en nsleep kapok madras til Sebra Grow med et mål på 8 x 90 x 160 cm. Køb i dag.