Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 449,10
DKK 499,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 4 x 30 x 75
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapok madras til lift på 4 x 30 x 75 cm er en god standardstørrelse, der passer til mange lifte. Det allergivenlige kapokfyld består af naturfibre fra kapoktræer i regnskoven, der høstes uden at skade træer eller miljø. Betrækket i økologisk bomuld er aftageligt og kan vaskes i maskinen.

En god madras i liften giver gode chancer for en rolig søvn til dit barn uanset, hvor I befinder jer. Den bløde og dog faste kapokmadras er fyldt med naturfibre, der ikke kan optage bakterier og fugt og derfor er 100 % allergivenlig. Det behagelige bomuldsbetræk i økologisk topkvalitet er uden kemi og sundhedsskadelige stoffer.

Når allergivenlig og bæredygtighed forenes i liftmadrassen.

Du behøver ikke nøjes med det ene eller det andet, når du kan få det hele i en kapok liftmadras: Et bæredygtigt produkt med økologisk betræk og et 100 % allergivenligt fyld.

Få alle fordelene med en nsleep kapok madras til lift 4x30x75 cm:

  • Bæredygtig høst af kapokfrugter til fiberfyld
  • Økologisk betræk i bomuld, der kan vaskes
  • Allergivenlig og fri for kemi og farvestoffer

Derfor behøver kapok ikke vaskes

Fibrene fra kapokfrugterne er 2,5 cm lange og lukkede – det sikrer mod, at væske og bakterier kan trænge ind og overleve.

Kapok kan med andre ord ikke huse hverken bakterier, svampesporer eller husstøvmider – og fugt og væske kan heller ikke trænge ind.

Gå ikke på kompromis

En madras til liften skal passe og være både komfortabel og hygiejnisk – køb en kapok madras til lift fra det populær brand nsleep, og undlad at gå på kompromis.