Spar 10 %
DKK 449,10
DKK 499,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 8 x 70 x 30 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapok forlængermadras til Leander-sengen forlænger mandrassen med 30 cm, så den passer til barnesengen, når den trækkes ud. På den måde undgår du at skulle udskifte hele madrassen. Lad dit barn bevare trygheden ved sin nuværende madras, mens den naturlige vækst sætter ind. Gør helt enkelt madrassen længere med en original Leander forlængermadras fra nsleep. Et økonomisk og trygt valg.

En forlænger er et ekstra stykke madras, der lægges i forlængelse af den eksisterende madras. Leanders forlængermadras har kapokfyld og et aftageligt betræk af økologisk bomuld, der i højde og bredde matcher en Leander kapokmadras på 122 cm. Du kan med forlængeren få en madras på hele 152 cm i længden.

Forlæng i god tid

Få det optimale ud af din kapokmadras, og forlæng, mens der endnu er god plads i barnesengen. Kapok er et langtidsholdbart materiale, der på grund af sin ventilerede og bakteriefrie egenskab, holder i mange år.

En nsleep kapok forlængermadras udmærker sig ved, at

  • hverken fugt eller bakterier kan trænge ind i de lukkede naturfibre
  • det økologiske bomuldsbetræk er nemt at lyne af og kan maskinvaskes
  • en forlænger er et bæredygtigt og økonomisk valg i stedet for ny madras

Samme gode kvalitet i forlængeren

En Leander forlænger fra nsleep indeholder samme slags kapokfibre som en almindelig kapokmadras, og har også et praktisk aftageligt betræk i økologisk bomuld, som kan vaskes efter behov.

Vælg en nsleep kapok forlænger madras til dit barns Leander-seng

Giv nyt liv til dit barns Leander-madras – forlæng med en original Leander forlænger med kapok på 30 cm. Bestil den i dag.