Spar 17 %
DKK 1.249,00
DKK 1.499,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 8 x 70 x 122 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapok madras Leander på 8 x 70 x 122 cm passer perfekt ned i en Leander-seng, når den er skubbet sammen. En kapokmadras er på én gang blød og fast, samtidig med at den er afvisende over for fugt, bakterier og snavs. Vælg en Leander kapokmadras til dit barn og få glæde af den naturlige regulering af temperaturen og det 100 % allergivenlige kapokfyld.

Fyldet i Leander madrassen fra nsleep er kapok, som er naturfibre fra frugter høstet i regnskoven. Frugterne høstes bæredygtigt og er kendetegnende ved de 2,5 cm lange fibre, der er silkebløde og lukkede og dermed afvisende over for alle former for bakterier og fugt.

Fra regnskovens frugter

Kapoktræer har frugter, der indeholder de lange fibre, som er geniale til fyld i madrasser, puder og dyner. Unikt ved fibrene er evnen til altid at holde sig tørre og veltempererede – det vil sige, at de lader huden ånde og automatisk tilpasser temperaturen til et behageligt niveau.

Nyd de mange fordele ved kapok i en nsleep kapok madras:

  • Ingen bakterier eller fugt i kapokfyldet
  • Aftageligt økologisk bomuldsbetræk
  • Tilpasser selv sovetemperaturen

Undgå store temperaturskift

En kapokmadras udmærker sig ved sin naturlige evne til at tilpasse sig temperaturen i sengen, så den altid er behagelig. Dit barn undgår store temperaturskift og opnår en behagelig sovetemperatur hele året rundt. Supplér evt. med en kapokdyne og -pude for det optimale sovemiljø.

Giv dit barn en god kapokmadras

Start gode søvnvaner for dit barn med en madras med kapokfyld. Bestil en nsleep kapok madras Leander i da