OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 649,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 4 x 80 x 80 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapokmadras til kravlegård er det bæredygtige valg, som du kan tage for dit barn. Undgå kemi og allergifremkaldende stoffer i den daglige leg – vælg en komfortabel madras med kapokfyld til kravlegården.

Regnskovens kapoktræer sætter løbende frugter, der kan høstes til kapokfyldet. Der er altså ingen træer, der fældes eller skades, når du vælger produkter med kapokfyld. De lukkede naturfibre er afvisende over for både vand, fugt og støv, så du trygt kan lade dit barn boltre sig på den allergivenlige kravlegårdsmadras.

Derfor bør du vælge en nsleep kapokmadras til kravlegård

  • Det er et bæredygtigt valg til den daglige leg for dit barn
  • Madrassen er afvisende over for fugt, vand og husstøvmider
  • Få en madras, der er betrukket med vaskbart økologisk bomuld

Naturlig kapok i kravlegården

Med en kapokmadras fra nsleep behøver du ikke bekymre dig om kemiske stoffer eller fugtskader fra væskespild. De silkebløde naturfibre fra kapoktræerne er lukkede, så intet kan trænge ind, og betrækket kan nemt lynes af og vaskes i maskinen.

Den 4 cm tykke madras er komfortabel til leg for de mindste og samtidig fast nok til, at de kan lege på den.

Komfortabel og allergivenlig

Ingen allergifremkaldende stoffer eller hudirriterende kemi er essensen af den faste og komfortable madras til kravlegården.

Størrelsen matcher flere forskellige typer kravlegårde, og fordi kapok er otte gange lettere end bomuld, er den faste madras trods en god portion kapokfyld stadig nem at håndtere og flytte rundt på, når legezonen skal være et andet sted i hjemmet.

Bestil din kravlegårdsmadras i dag, og brug den både i og uden for kravlegården til skønne legetimer.