OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 449,00

Levering om 2-4 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 8 x 70 x 40 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapok forlængermadras til Kili-seng passer til en Kili kapokmadras på 110 cm – både i bredde og højde. Du lægger blot forlængermadrassen i fodenden af sengen, når den er trukket ud, så den eksisterende madras bliver 150 cm lang. Bevar den gode kvalitet fra kapok, og lad dit barn beholde sin trygge og velkendte madras lidt længere. En økonomisk og nem måde at lade madrassen vokse med barnet.

Kapok holder længe, fordi fibrene altid er tørre og ventilererede – der er derfor ingen grund til at udskifte hele madrassen, når barnet begynder at ”vokse ud af” sengen. Vælg en forlænger fra nsleep med kapokfyld i samme gode kvalitet som den eksisterende madras.

Når enden er nået

Behold den gode kvalitet med kapokfyld og økologisk bomuldsbetræk med en forlænger til den eksisterende kapokmadras. Betrækket kan ligesom på nsleeps øvrige madrasser lynes af og både maskinvaskes og tørres i tørretumbleren efter behov.

Forlæng og bevar de gode fordele med en nsleep kapok forlængermadras til Kili-sengen

  • Forlænger både længde og levetid på den eksisterende madras
  • Samme gode økologiske bomuldsbetræk, der kan maskinvaskes
  • Højde og bredde er det samme, så madrasovergangen ikke mærkes

Gør levetiden længere med en original Kili forlænger

Gå ikke på kompromis med dit barns madras – fortsæt med samme gode kvalitet, mens barnet vokser. Vælg en nsleep kapok madrasforlænger til Kili-sengen, når det er på tide at trække den ud.

Bestil i dag, og lad dit barn fortsætte med at sove trygt og godt.