Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 1.039,20
DKK 1.299,00

Levering om 3-5 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 8 x 70 x 110 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapok madras Kili sørger for et isolerende og åndbart fundament i barnesengen. Åndbart og temperaturregulerende kapok garanterer en 100 % allergifri søvn på silkebløde naturfibre fra en bæredygtig høst i regnskoven. Ingen bakterier eller fugt kan overleve i kapok, og betrækket i økologisk bomuld er aftageligt og kan vaskes i maskinen efter behov.

Dit barn har brug for en god madras, der er komfortabel og fast. Kapoks isolerende egenskab sikrer en behagelig temperatur i sengen året rundt, og de lukkede fibre tillader ingen adgang for husstøvmider, fugt eller andet sundhedsskadeligt.

Åndbar bæredygtighed

Regnskoven ånder fred, når frugterne fra kapoktræet høstes til fyldet i kapokmadrassen – det bæredygtige fyld er naturligt og regulerer naturligt temperaturen i madrassen. Undgå, at dit barn ligger svedig på en varm madras om sommeren eller fryser om vinteren – vælg en madras med kapokfyld.

Lad naturen byde på fordelene ved en nsleep kapok madras til dit barns Kili-seng

  • Kapok lader huden ånde og regulerer temperaturen
  • Betrækket i bomuld er økologisk, aftageligt og vaskbart
  • Intet allergifremkaldende kan trænge ind i madrassen

Det eneste rigtige til dit barn

Vælg kapokfyld i madrassen til dit barn, og få det bedste fra naturen ind i sovemiljøet – ingen husstøvmider og ingen fugt, men optimal komfort. Du køber bæredygtigt og gavner dit barns fremtid med kapok. Et sundt valg for dit barn og naturen.

Køb en nsleep kapok madras til Kili-sengen i dag

Du kommer ikke til at fortryde, når du vælger en madras med kapokfyld – den er både bæredygtig, allergivenlig og komfortabel. Bestil i dag.