Spar 10 %
DKK 1.079,10
DKK 1.199,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 8 x 62 x 108 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapok madras til Juno-sengen lader huden ånde og justerer selv temperaturen til altid at være behagelig for dit barn. Madrassen er fyldt med kapokfibre, der har disse utrolige egenskaber, samtidig med at det er 100 % allergivenligt og otte gange lettere end bomuld.

Altid tørt og ventileret fyld er kendetegnende for kapok, der består af fibre på 2,5 cm fra kapoktræernes frugter i regnskoven. De naturlige fibre er lukkede, så hverken fugt, snavs eller bakterier kan trænge ind – det ideelle fyld til allergikere og børn, som du gerne vil beskytte mod kemi og andre sundhedsskadelige stoffer.

Lad naturen sejre

Kapokfibrenes unikke evne til at ventilere og dermed tilpasse temperaturen i madrassen er ideel til små børn, der helst skal undgå både svedige og kølige nætter.

Vælg en nsleep kapok madras Juno til dit barn, og nyd godt af alle fordelene:

  • Kapok er naturligt temperaturregulerende
  • Bomuld i økologisk kvalitet udgør betrækket
  • Bæredygtig høst og allergivenlig madrasfyld

Otte gange lettere end bomuld

De lange kapokfibre bliver ofte også kaldt for silkebomuld, men er ud over den meget bløde kvalitet, forskellig fra bomuld på ét afgørende område: Vægten. Kapok er hele otte gange lettere end bomuld, hvilket gør det muligt at producere en meget fast og stabil madras, uden at det går ud over vægten.

Køb kapok – køb god søvn

En nsleep kapok madras Juno passer til dit barns Juno-seng og sikrer en god kvalitetssøvn uden risiko for allergi eller kontakt med sundhedsskadelige stoffer. Værn om dit barns sundhed – vælg kapok.