Spar 10 %
DKK 1.259,10
DKK 1.399,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 8 x 70 x 140 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapokmadras til junior er med sin bløde naturfibre og faste kvalitet et ideelt valg til juniorsengen. Madrassen med kapokfyld passer til de fleste senge i standardstørrelse og er 100 % allergivenlig. Se mere herunder.

Kapok er fibrene fra frugten på træet af samme navn. Det vokser i regnskoven – og høsten skader hverken træ eller skov, så et kapokprodukt er et bæredygtigt produkt. De bløde fibre kaldes også for silkebomuld og er lukkede, så hverken husstøvmider eller fugt kan trænge ind.

Fordelene er mange, når du vælger en nleep kapokmadras junior

  • Lukkede fibre sikrer mod husstøvmider og fugt
  • Naturfibrene er naturlige temperaturregulatorer
  • Du vælger bæredygtigt, når du vælger kapokfyld

Allergivenlig og hygiejnisk kapok

Intet kan trænge ind i de lukkede naturfibre fra kapoktræet. Det betyder, at du undgår risikoen for husstøvmider, fugt, bakterier og snavs i dit barns madras.

Det er vigtigt, at børn ikke udsættes for kemiske stoffer eller andet allergifremkaldende. Med en kapokmadras fra nsleep kan du være helt sikker på et 100 % allergivenligt sovemiljø for dit barn.

Suppler evt. kapokmadrassen til junior med en kapokrullemadras samt dyne og pude med kapokfyld. De hygiejniske naturfibre sørger for den helt rette temperatur, så dit barn hverken sveder eller fryser. Netop på grund af den naturlige temperaturregulering kan du anvende kapok hele året rundt.

En juniormadras i god kvalitet

Fibrene fra kapok behøver ikke vask, fordi de er lukkede, og intet kan trænge ind. Det gør kapokfyld meget langtidsholdbart – både i forhold til slitage og i forhold til hygiejne.

Omkring juniormadrassen er der et aftageligt bomuldsbetræk i økologisk kvalitet, det vil sige uden kemiske stoffer og farve. Ved hjælp af lynlåsen kan du nemt tage betrækket af og på, hvis du ønsker at vaske det.   

Kapokfyld i juniormadrasser er kvalitet og hygiejne i topklasse – lad dit barn få det bedste, bestil kapokmadrassen i dag.