Spar 18 %
DKK 449,00
DKK 549,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 4 x 43 x 81 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapok madras Baby Bay er det perfekte underlag til spædbørn – med vaskbart økologisk bomuldsbetræk og allergivenligt kapokfyld undgår du alle former for kemi og sundhedsskadelige stoffer. Og så er madrassen komfortabel og i en størrelse, der passer til den populære Baby Bay-seng.

Vælg kapok til dit barn, så mindsker du risikoen for, at det udvikler allergi samt hud- eller luftvejsirritationer. Kapokfibre stammer fra frugterne på kapoktræerne, der vokser i regnskoven. Frugterne høstes skånsomt og bæredygtigt og danner – med sine 2,5 cm lange silkebløde fibre – fyld til allergivenlige madrasser, dyner og puder.

Fri for allergifremkaldende stoffer

Naturfibre fra kapoktræer – også kaldet for silkebomuldstræer – er lukkede fibre, som ikke kan optage hverken fugt, snavs eller bakterier. Det allergivenlige i kapok består således i, at allergifremkaldende emner, som husstøvmider, svampesporer og bakterier, ikke kan leve i fyldet.

Vælg en allergivenlig babymadras – vælg en nsleep kapok madras Baby Bay, og få alle fordelene

  • Kapok er modstandsdygtig over for alle bakterier og fugt
  • Betrækket er lavet af blødt, økologisk bomuld og kan vaskes
  • Den bæredygtige høst af kapok er skånsom for træer og skov

En kapok madras gavner søvnen

En vigtig egenskab ved kapokfibre er, at de lader huden ånde og naturligt tilpasser temperaturen i madrassen. Dit barn undgår dermed både svedige og kølige nætter, når du vælger en madras med kapokfyld. Brug madrassen året rundt – sommer som vinter.

Køb en nsleep kapok madras til din Baby Bay-seng

Kapok er ideelt fyld til dit barns madras – gå ikke på kompromis med allergi, hygiejne og komfort, bestil i dag.