Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 549,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Et nsleep kapok legetæppe på 100 x 100 cm er perfekt til den lune leg på gulvet. Kapokfibre virker isolerende og varmeregulerer naturligt, så dit barn kan hygge sig på legetæppet både ude og inde. Vaskbart betræk af økologisk bomuld og lukkede kapokfibre giver et 100 % hygiejnisk og allergivenligt legetæppe.

Den praktiske kvadratiske størrelse er anvendelig både i og uden for kravlegården. Brug legetæppet med kapokfyld under aktivitetscentret, og vær sikker på, at dit barn ikke bliver for koldt eller for varmt. De silkebløde naturfibre er altid tørre og velventilerede, så huden kan ånde, når den kommer i direkte kontakt med tæppet.

Sjov leg uden allergi

Kapok legetæppet kan mere end blot at isolere og varmeregulere – den praktiske størrelse og kapoks naturlige lethed gør tæppet nemt at tage med, når legen skal flyttes. Kapok er otte gange lettere end bomuld. 

Vælg et nsleep kapok legetæppe, og nyd alle fordelene:

  • Kapok tillader huden at ånde
  • Naturlig varmeregulering
  • Isolerende og allergivenligt

Vask blot efter behov

Det er aldrig nødvendigt at vaske kapok – de lukkede naturfibre kan hverken optage bakterier eller fugt, så det eneste, du behøver at vaske efter behov, er betrækket. Det er lavet af økologisk bomuld uden kemi og sundhedsskadelige stoffer, og det kan nemt lynes af.

Et godt alsidigt legetæppe

Brug et legetæppe til hygge under aktivitetscenteret, i kravlegården eller til motorisk træning. Falder barnet i søvn, så lad det isolerende tæppe være underlag, og læg en lun kapokdyne over. Kapok sørger for den rette temperatur uanset rumtemperaturen. Bestil nsleep kapok legetæppet i dag.