Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 269,10
DKK 299,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 40 x 45 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapok juniorpuden på 40 x 45 cm er lidt højere og fastere end en babypude. Barnet har brug for støtte i nakken, mens kroppen vokser og en god hovedpude er alfa og omega for en god nattesøvn. Vælg en kapokpude til den ideelle sovetemperatur og naturlig komfort.

Naturfibrene i kapokpuder er omsluttet af økologisk bomuldsbetræk, der kan lynes af og vaskes efter behov.

Kapok behøver ikke vaskes – de silkebløde fibre fra kapoktræer i regnskoven er lukkede og kan derfor ikke optage hverken fugt eller bakterier, husstøvmider eller snavs. Du får med andre ord et 100 % allergivenligt og bæredygtigt produkt, når du vælger en kapokpude fra nsleep.

Den rette størrelse og fasthed

En juniorpude er mindre end en voksenpude, fordi den skal passe til et barnehoved. De bløde, men kompakte kapokfibre danner en ideel støtte, og fordi kapok er otte gange lettere end bomuld, er det nemt for barnet selv at flytte på puden.

Køb en nsleep kapok juniorpude 40x45 cm fordi

  • kapok sørger for naturlig temperaturregulering
  • du køber bæredygtigt og allergivenligt med kapok
  • fugt og bakterier ikke kan trænge ind i puden

Kapok juniorpude til børn i voksealderen

De 2,5 cm lange fibre i kapokpuder til junior er pakket ind i et betræk af økologisk bomuld og kan nemt justeres i fasthed ved at tilføje mere kapokfyld – lyn blot betrækket op, og fyld mere i!

Et bæredygtigt og allergivenligt valg

Suppler kapokpuden med en kapokdyne, og opnå den ultimative sikkerhed for, at dit barn ikke udsættes for kemi eller allergifremkaldende stoffer. Bestil i dag.