Spar 10 %
DKK 224,10
DKK 249,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

nsleep kapokhynde til autostole forener sikkerhed, komfort og sundhed i en praktisk sort pude til de mindste. Kapok er afvisende over for både fugt, vand og snavs, så kun betrækket behøver at vaskes efter behov.

Lad naturens egne fibre fra regnskovens kapoktræer omslutte dit barn på køreturen. Kapokfyld er komfortabelt og fast, så dit barn sidder sikkert i hynden under hele turen. De lukkede fibre i fyldet kan ikke optage fugt og snavs, så selv vintervåde flyverdragter skader ikke den praktiske kapokhynde fra nsleep. 

Nsleep kapokhynde til autostole og klapvogne

  • Omslutter barnet og regulerer temperaturen
  • Har økologiske bomuldsbetræk, der kan vaskes
  • Er fyldt med fibre, der ikke optager fugt eller snavs

En sikker hynde til autostolen

En autostol skal være komfortabel og sikker – det kræver en god hynde, der passer præcis til stolen. Denne kapokhynde er fyldt med naturens egne temperaturregulerende fibre, der afviser enhver fugt fra flyverdragter eller svedige sommerdage.

Hynden passer nøjagtig i målene og er formet, så den dækker alle skarpe kanter på autostolen og omslutter barnet på en tryg og sikker måde.

Vælg praktisk kapokfyld

Er uheldet ude med juicebrikken eller chokoladeisen kan betrækket i økologisk bomuld nemt lynes af og vaskes i maskinen.

Kapokfyldet kræver aldrig vask, da de lukkede fibre ikke kan optage fugt eller snavs. Når du vælger en nsleep kapokhynde til autostolen, vælger du en behagelig rejse for dit barn.

Gør køreturen så komfortabel, sikker og praktisk som muligt med en smuds- og vandafvisende hynde til autostolen med kapokfyld – temperaturregulerende og silkeblød – køb den her.