Spar 20 %
DKK 199,20
DKK 249,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 45x45 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapok babypude 40 x 45 cm passer til standard babysengesæt og giver dit barn den optimale støtte til hoved og nakke. De silkebløde kapokfibre er allergivenlige og naturligt temperaturregulerende. Undgå, at dit barn bliver svedigt eller koldt i nakken – vælg naturens bedste fibre til pudefyld. 

Kapokfibre er otte gange lettere end bomuld og derfor ideelle til en babypude. Størrelsen på 40 x 45 cm kan bruges i både vugge, lift og barnevogn, og den felt-delte syning sørger for, at fyldet altid er jævnt fordelt i puden. Vælg det bæredygtige kapok til dit spædbarn – så er du sikker på at undgå enhver form for kemi og allergi. 

Blød komfort til spædbørn

Naturfibrene fra kapoktræet kaldes også for silkebomuld eller java-bomuld. Navnene refererer henholdsvis til den blødhed, der karakteriserer fibrene, og til oprindelsen fra regnskoven på blandt andet Java. Høsten af kapokfibre er skånsom og skader hverken træer eller regnskov, så du kan med god samvittighed lægge din baby på de bløde fibre.

Vælg en nsleep kapok babypude for at

  • sikre komfort og ideel sovetemperatur
  • vælge et bæredygtigt naturprodukt
  • modvirke bakterier og fugt i puden

100 % allergivenlig kapokpude

De bløde naturfibre fra kapoktræets frugter er lukkede, og det er derfor umuligt for fugt, snavs eller husstøvmider at trænge ind i pudefyldet – kapok skal ikke vaskes, men betrækket kan maskinvaskes efter behov.

Køb kapok for at købe bæredygtigt

Kapok er den bæredygtige løsning, der både giver komfort og sikkerhed mod allergi. Lad også dit barn putte sig under en kapokdyne for et komplet allergivenligt sovemiljø. Bestil begge dele i dag her på liams.dk.