Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 494,10
DKK 549,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70x100 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

Vaske anvisning: Se vaskeanvisningen her

nsleep kapok babydyne 70 x 100 cm har den ideelle størrelse og vægt til en baby. Det allergivenlige og bæredygtige kapokfyld kan ikke optage fugt eller huse husstøvmider, og det sammen med det økologisk bomuldsbetræk uden kemi er vejen til en god, sund søvn for dit barn.

Med 70 cm i bredden og 100 cm i længden er en babydyne med kapokfyld et godt valg til brug i både vugge, babyseng, lift og barnevogn. Med en dyne med kapokfyld og økologisk bomuldsbetræk, får du en hygiejnisk og komfortabel dyne til de allermindste. Standardstørrelsen passer til et babydynebetræk.

Regulerer temperaturen naturligt

Kapokfibre kommer fra frugter fra træer i regnskoven, der høstes bæredygtigt. Naturfibrene er silkebløde og lette, og så er de lukkede for enhver indtrængning af fugt, snavs eller bakterier. Brug dynen hele året rundt – både ude og inde – kapok regulerer automatisk temperaturen.

Når du køber en kapok babydyne fra nsleep, får du flere fordele:

  • Størrelsen passer til de fleste babysengesæt
  • Naturlig regulering af sovetemperaturen
  • Kapokfyld er otte gange lettere end bomuld

Beskytter mod bakterier og fugt

Kapokfibrenes lukkede egenskab sørger for, at hverken fugt, bakterier eller snavs kan trænge ind i dynefyldet. Det gør en kapokdyne 100 % allergivenlig, og med det økologiske bomuldsbetræk lige til at lyne af, kan du til enhver tid både maskinvaske og tørre betrækket i tørretumbleren. Kapok lader huden ånde og skal ikke vaskes.

Vælg en bæredygtig og allergivenlig kapok babydyne

Vælg bæredygtigt – vælg denne allergivenlige nsleep kapok babydyne 70 x 100 cm, og suppler evt. med en skøn kapokpude for det optimale sovemiljø og den optimale søvn til dit barn. Bestil i dag.