Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 359,10
DKK 399,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: Normal str. Passer til standard ammepude betræk
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

En nsleep kapok ammepude er den mest behagelig ammepude, du kan give dig selv og dit barn. Kapokfyldet regulerer selv temperaturen i puden, så den altid er behagelig for både dig og dit barn. Naturfibrene er 100 % allergivenlige, og det økologiske bomuldsbetræk kan lynes af og vaskes efter behov.

Præg selv stilen på din ammepude med betræk efter ønske – vælg en kapok ammepude fra nsleep, der med standardmål passer til de fleste ammepudebetræk. Kapok er otte gange lettere end bomuld, og de 2,5 cm lange naturfibre er silkebløde. Du kan selv skabe en mere fast eller blød ammepude med nsleeps kapok ammepude, der kan efterfyldes med kapok.

Gavnlig for både barn og mor

Barnet får med en nsleep ammepude med kapokfyld en behagelig blød og tempereret hvilepude under amning, mens mor får en naturlig varmeregulering og en særlig let ammepude. 

Vælg en nsleep kapok ammepude

  • Du får 100 % allergivenligt kapokfyld
  • Aftageligt og vaskbart økologisk betræk
  • Automatisk varmeregulerende fyld

Kapok for komfort

De silkebløde kapokfibre fra kapoktræerne i regnskoven høstes bæredygtigt og er lukkede. De lukkede fibre betyder, at intet kan trænge ind i fyldet – hverken fugt, bakterier eller snavs. Du behøver aldrig at vaske kapok, men kan i stedet nøjes med at vaske det økologiske bomuldsbetræk efter behov. Betrækket tåler naturligvis både vaskemaskine og tørring i tørretumbler.

Nyd ammetiden med en god nsleep kapok ammepude

Lad ammetid være hyggetid for både mor og barn – vælg kapokfyld for en naturlig og allergivenlig løsning og skab evt. ekstra tryghed med en kapokdyne.