Spar 20 %
DKK 119,20
DKK 149,00

Levering om 2-4 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

nsleep BioZym til naturlig rengøring uden brug af kemi og hudirriterende stoffer. Rengøringsmidlet er baseret på aktive mikroorganismer, der går i dybden og fjerner både pletter, lugte og allergener fra organisk materiale. Brug den effektive rengøringsspray på pletter af urin, opkast eller andre lugtgener.

Du kan bruge BioZym rengøring fra nsleep overalt, idet det er organisk nedbrydeligt og uden lugt og risiko for hudirritation. Desuden renser det i dybden uden at være skadeligt for miljøet. Rester fra husstøvmider eller andre allergifremkaldende elementer fjernes effektiv med sprayen, ligesom lugt nedbrydes naturligt.

Med aktive mikroorganismer

Vækst af bakterier og husstøvmider mindskes ved brug af de aktive mikroorganismer i BioZym. Spray rengøringsmidlet på i god afstand uden at gennemfugte materialet, og lad det virker natten over. Et enkelt, effektivt og miljøskånende rengøringsmiddel.

Lad sundhed og miljø nyde godt af fordelene ved nsleep BioZym naturlig rengøring:

  • Aktive mikroorganismer går effektivt i dybden
  • Fjerner lugtgener og organiske allergener
  • Skader hverken miljø, hud eller sundheden

Når både sundhed og miljø tæller

Du tænker på både miljø og sundhed, når du vælger at gøre rent med BioZym. Mikroorganismer lever i naturen og gør et rengøringsarbejde, der ikke har en negativ indvirkning på din krop eller omgivelserne. Vælg en naturlig rengøring i dit hjem – for dig selv og miljøet.

Brug nsleep BioZym naturlig rengøring i hjemmet

BioZym kan klare både pletter og lugt, og har du særligt genstridige pletter på tøjet, behøver du ikke gå på kompromis med økologien, men kan f.eks. supplere med økologiske vaskemidler.