Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 199,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

nsleep ammepudebetræk i dobbeltstrikket jersey passer til nsleeps kapok ammepuder og er aftageligt og vaskbart. Det bløde betræk passer i facon til nsleeps afrundede facon på ammepuderne, og det elastiske tekstil er fleksibelt og nemt at tage af og på. 100 % allergivenligt og behageligt for både dig og dit barn.

Betrækket til ammepuder består ud over blødt, dobbeltstrikket jersey af tencel, kapok og GOTS-certificeret bomuld. Der er ingen kemi eller sundhedsskadelige stoffer i betrækket, og tekstilkombinationen sikrer en svedtransporterende effekt for at mindske optagelsen af sved eller andre bakterier i ammepuden.

Neutralt og uden kemi

Det neutrale, hvide betræk er ubleget og uden anden kemi. Du kan anvende nsleeps ammepudebetræk som ekstra lag mellem din ammepude og et andet mere farverigt betræk, eller som det betræk, dit barn kommer i kontakt med.

Få gavn af de mange fordele ved nsleeps unikke betræk til ammepuder:

  • Blødt dobbeltstrikket jersey med tencel, kapok og certificeret bomuld
  • Elastisk og nemt at tage af og på – kan både maskinvaskes og tumbles
  • 100 % allergivenligt med bæredygtige materialer og god komfort

Bæredygtighed fra FCS-certificerede træer

Tencel i stoffet i nsleeps betræk til ammepuder kommer fra FCS-certificerede træer, som er en bæredygtig måde at udvinde fra naturen uden brug af kemi eller forurenende spildevand. Kapok stammer fra frugterne på kapoktræer i regnskoven, der høstes skånsomt, og det GOTS-certificerede bomuld overholder også alle krav om bæredygtighed.

Vælg et lunt nsleep ammepudebetræk

En god kapokpude til amning kræver et godt betræk i god kvalitet uden kemi og farvestoffer – bestil nsleeps hvide ammepudebetræk i dag.