DKK 2.249,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Materiale: 100% økologisk bomuld - fyld i madrassen er 100% polyester. Tværpinden er lavet af FSC certificeret træ.

Denne fantastiske hænge vugge er perfekt til tvillinger. Den er sammensat af 2 hængevugger, og selvom de ligger i hver sin vugge, kan de stadig fornemme hinanden ligesom i livmoderen.

Tvillinge hængevuggen er lavet så smart, så hvis du senere ønsker at dele dobbelt-vuggen til 2 enkelte vugger, kan du gøre det med denne "konverteringspakke". 

Økologisk hængevugge til tvillinger

Hvis du vælger en baby-hængekøje fra Nonomo, så får du en vugge der er lavet i økologisk bomuld. Madrasserne der medfølger er med polyester fyld.

Vuggerne kan bruges fra 0-15 kg., og må bruges fra nyfødt. Når børnene til sammen vejer mere end 15 kg., skal i adskille de 2 vugger så de bruges enkeltvis. Så kan hver vugge bruges op til 15 kg. 

Øverst er der monteret en fjeder som skaber en genkendelig vuggende fornemmelse for børnene - den minder om tiden i mors mave. Netop denne rolige vuggen, sammen med den omsluttende fornemmelse som barnet får fra vuggen, kan give børnene en bedre og længere søvn. 

Hængevuggen er formet ergonomisk korrekt, og børnenes vægt vil blive fordelt jævnt, og ryggen har en naturlig buet form. Der er derfor ikke et så stort pres på halebenet, og dét kan mindske risikoen for fladt baghoved. 

Den store tværbind holder hængevuggerne sammen, samtidig med, at den holder stoffet ude - den monteres med snore, som er udformet så smart, at den forhindre vuggerne i at falde sammen om børnene, hvis den skulle falde ned.

For enden af hver hængevugge er der monteret knapper, som sikrer at barnet ikke kan glide ud.

Til tvillinge hængevuggen medfølger der

- 2 x madras med fyld af polyester

- 1 Krog til loft/stativ

- 1 Fjeder + kæde

- Bærepose så du nemt kan transportere hængevuggen rundt, hvis den skal med på ferie eller til besøg hos venner og familie.

Vask og vedligeholdelse

Tvillinge hængevuggen kan vaskes ved 30 grader skånevask. Madrassen kan nemt tages ud og ind inden vask. Vi anbefaler at få renset madrassen på renseri.