Spar 13 %
DKK 1.299,00
DKK 1.499,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Materiale: 100% økologisk bomuld - fyld i madrassen er 100% fåreuld. Tværpinden er lavet af FSC certificeret træ.

NONOMO hængevuggen er en lækker slyngevugge som minder om en hængekøje til babyer. 

Vuggen kan bruges fra 0-15 kg og må bruges helt fra nyfødt.

Rigtig mange forældre oplever at deres børn sover bedre og længere i hængevuggen fordi den nemt efterligner de vuggende bevægelser, som baby kender fra livet i mors mave. 

Øverst i vuggen er der monteret en fjeder, og pga. den fjeder har vuggen en hyggelig og genkendelig vuggende fornemmelse for barnet. 

Du kan roligt lade dit barn sove i baby hængekøjen - den er nemlig formet ergonomisk, og barnets vægt bliver fordelt jævnt, og ryggen vil have en sund og naturlig buet form, når baby ligger i vuggen. Presset på barnets haleben bliver aflastet, og det kan mindske risikoen for fladt baghoved.

Der er monteret sikkerhedssnore ved tværpinden som forhindrer hængevuggen i at falde sammen omkring barnet, hvis tværpinden skulle falde ned. For enden er der monteret knapper som sikrer, at barnet ikke kan falde/glide ud af vuggen.

Til hængevuggen medfølger der

- Madras med fyld af fåreuld. Uld er det perfekte fyld i en madras, da uldens gode temperaturregulerende egenskaber hjælper med at føre fugt væk fra barnet og samtidig sikre en stabil temperatur. Omkring ulden findes lanolin som er antiiinflammatorisk - det betyder, at bakterier har svært ved at leve i madrassen, hvilket skaber et sundt sovemiljø for din baby.

- Krog til loft/stativ

- Fjeder + kæde

- Bærepose så du nemt kan transportere hængevuggen rundt, hvis den skal med på ferie eller til besøg hos venner og familie. 

Vask af hængevugge

Hængevuggen kan vaskes ved 30 grader skånevask - madrassen med uld skal dog renses og kan ikke vaskes i maskine.