Spar 13 %
DKK 1.299,00
DKK 1.499,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

NONOMO hængevuggen er en lækker slyngevugge som minder om en hængekøje til babyer. 

Vuggen kan bruges fra 0-15 kg og må bruges helt fra nyfødt.

Rigtig mange forældre oplever at deres børn sover bedre og længere i hængevuggen fordi den nemt efterligner de vuggende bevægelser, som baby kender fra livet i mors mave. 

Øverst i vuggen er der monteret en fjeder, og pga. den fjeder har vuggen en hyggelig og genkendelig vuggende fornemmelse for barnet. 

Du kan roligt lade dit barn sove i baby hængekøjen - den er nemlig formet ergonomisk, og barnets vægt bliver fordelt jævnt, og ryggen vil have en sund og naturlig buet form, når baby ligger i vuggen. Presset på barnets haleben bliver aflastet, og det kan mindske risikoen for fladt baghoved.

Der er monteret sikkerhedssnore ved tværpinden som forhindrer hængevuggen i at falde sammen omkring barnet, hvis tværpinden skulle falde ned. For enden er der monteret knapper som sikrer, at barnet ikke kan falde/glide ud af vuggen.

Til hængevuggen medfølger der

- Madras med fyld af fåreuld. Uld er det perfekte fyld i en madras, da uldens gode temperaturregulerende egenskaber hjælper med at føre fugt væk fra barnet og samtidig sikre en stabil temperatur. Omkring ulden findes lanolin som er antiiinflammatorisk - det betyder, at bakterier har svært ved at leve i madrassen, hvilket skaber et sundt sovemiljø for din baby.

- Krog til loft/stativ

- Fjeder + kæde

- Bærepose så du nemt kan transportere hængevuggen rundt, hvis den skal med på ferie eller til besøg hos venner og familie. 

Hængevugge Materiale:

100% økologisk bomuld - fyld i madrassen er 100% fåreuld. Tværpinden er lavet af FSC certificeret træ.

Vask af hængevugge

Hængevuggen kan vaskes ved 30 grader skånevask - madrassen med uld skal dog renses og kan ikke vaskes i maskine.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Monica
Den. 13-05-2019

5 stjerner ud af 5

Fantastisk produkt og kvalitet. Kan kun anbefale :)