OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Nonomo hængevugge – vejen til den trygge søvn

Nonomo er en hængevugge, som hjælper dit barn til at sove. Når din baby skal sove, er det nemlig alfa og omega, at han/hun føler sig tryg og ligger lunt, godt og hyggeligt. Det opfylder hængevuggen fra Nonomo. Takket være de rokkende og svingende bevægelser bliver selv babyer, der har tendens til at græde meget, beroliget og falder i søvn.

Læs mere

Nonomo hængevuggen er blevet skabt på søvnløse nætter – eller i hvert fald på grund af dem. Grundlæggerne har nemlig designet hængevuggen, fordi deres nyfødte ikke ville sove om natten uden først at være blevet bevæget beroligende op og ned, op og ned, op og ned. Så sådan blev Nonomo hængevuggen til.

Nonomo er mere end bare en hængekøje

De milde svingninger og ”omfavnelsen” af hængevuggens stof minder babyen om tiden i mors livmoder. Så bliver det ikke mere naturligt.

Der er tænkt over hængevuggens design – ikke bare udseendemæssigt, men også på andre områder.

  • Den har et ergonomisk design
  • Den er fleksibelt og kompakt
  • Fremstilles af kvalitetsmaterialer

Vuggen er konstrueret med en blød kurve, så barnets kropsvægt fordeles jævnt over hele ryggen. Det tager ikke alene trykket fra haleben og skuldre, men gør det også muligt for ryggen og hovedet at udvikle sig korrekt.

Du kan hænge vuggen i loftet eller dørkarmen, eller du kan købe et stativ, som du kan hænge vuggen i. På den måde kan du nemt flytte vuggen rundt i hjemmet, eller du kan pakke den sammen og tage den med dig, når du er på farten.

Der er hovedsageligt brugt naturlige materialer til fremstilling af vuggen, som f.eks. ubehandlet, certificeret økologisk bomuld og uld og FSC-certificeret træ.

Anbefalet af jordemødre

Nonomo hængevuggen er anbefalet af jordemødre og andre eksperter inden for området. Den er nem at montere, nem at flytte rundt på, og den giver en hyggelig, tryg og behagelig hule til barnet. Bevægelserne er rolige og sker på grund af barnets egne bevægelser, hvilket ikke giver risiko for overstimulation, som elektriske vugger kan være årsag til.

Fra nyfødt til 15 kg

Din baby kan sove i hængevuggen fra dag 1 til han/hun begynder at rejse sig op. Herefter bør vuggen kun bruges under opsyn, som et hyggested eller en gynge. Det kan den til gengæld, indtil barnet vejer 15 kg og måler 80 cm – det er ca. i 2½-års alderen.

Forskellige vugger, tilbehør og reservedele

Nonomo hængevuggen fås i flere farver. Derudover kan du købe ekstraudstyr, som f.eks. en klemme, som kan sættes uden om dørkarmen, så vuggen kan placeres i en døråbning, eller et stativ, ekstra reb eller kæde og kroge til at montere vuggen i loftet med. Der findes også Nonomo vuggesæt, så du kan bruge vuggen til tvillinger. Find alle stativer og ekstraudstyr lige her.

Du kan også købe reservedele til vuggen, hvis noget bliver ødelagt – fjeder, madras osv. 

Se udvalget af Nonomo hængevugger, tilbehør og ekstraudstyr herover, og bestil det hjem, der dækker dine og dit barns behov. Så sender vi det til dig, så du har det hurtigst muligt. Vi pakker og sender ordrer dagligt.