Nona er startet i 2015 af to skønne kvinder – Musetta Blaauw og Jessica Hummel. To mødre der mødte hinanden gennem babybæring – verdenen. Sammen med en håndfuld andre damer har de gjort drømmen om at producere, en smuk, stilren og tilgængelig vikle for alle, til virkelighed.

Når du køber en Nona ringslynge eller fastvikle køber du uden tvivl en kvalitetsvikle – til en pris hvor alle kan være med. Du kan her få en basis vikle i størrelse 6 fra 499 kr. Størrelse 6 svarer til en str. 36-38 i tøj. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så kan du læse mere her, hvor jeg forklarer, hvordan du vælger længde på din fastvikle.

Hvis du er nybegynder i vikle verden og gerne vil eje en nona vikle, så vil jeg anbefale dig at du vælger en fra serien Imagine eller Juno – de er begge meget bløde og nemme at arbejde med.

Nederst på siden kan du læse lidt mere om de mest generelle spørgsmål (og svar) omkring Nona fastvikler.

Læs mere

Min Nona fastvikle er meget stiv i det – hvad gør jeg?

Når du modtager din vikle er den faktisk allerede vasket, så det behøver du ikke. Der er ikke brugt kemikalier til denne vask, så du kan være helt rolig. Du åbner bare din vikle og tager den i brug. På grund af denne forvask hos producenten, kan du opleve at viklen føles lidt stiv. Det kan du opleve på mange forskellige vikler, og den bliver blød og nem at bruge efter et par ganges brug.

 

Du kan også bløde den op ved at stryge den med damp på strygejern (ikke uld-viklerne), du kan binde knuder på den, bruge den som pude eller hængekøje.