Hvis du har en kort fastvikle, feks en størrelse 2 eller 3, som du ikke ved hvordan du kan bruge - eller hvis du mangler en nem binding der kan "genbruges", så er denne simple hofte binding perfekt til dig! Bindingen kan bruges til alle børn - nyfødte baby'er og store børn. 

Denne video viser dig hvordan du let kan binde en hoftebinding, eller en mave mod mave binding, med fastviklen. Mere info under videoen.

Bindingen er rigtig god, fordi du kun skal måle den ud en gang - du behøver ikke at binde knuden op hver gang du skal binde på ny, så den kan hænge klar i køkkenet når ulvetimen sætter ind, samtidig med madlavningen.

Jeg bruger den ofte når vi er ude og handle og Liam vil bæres - den er så nemt at hive fastviklen op af tasken, også er den allerede indstellet og jeg kan bare sætte ham i - præcis som en ringslynge, men bare nemmere, fordi den ikke skal trådes eller strammes til.

Det er meget vigtigt at du hiver stoffet højt op så du kan lave en hætte på baby med fastviklen, inden du folder det tilbage i nakken - på den måde sikrer du nok stof til at støtte nakken på baby.

Desuden er vigtigt at du får snoet skulerstroppen en omgang til sidst, hvor du krammer det løse stof ind i hånden - det gør nemlig at den strammer til og giver støtte til babys nakke og hoved. Hvis du synes der mangler en anelse nakkestøtte, kan du (ses også i videoen) rulle en klud/stofble sammen og folde ind under stoffet i nakken.