OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️25% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 25 %
DKK 39,75
DKK 53,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Natursutten® sommerfugl

Natursutten er et naturligt valg, når du skal vælge sut til dit barn. Natursutten® sommerfugl kan bruges fra barnet er nyfødt, og med Natursutten er du sikker på, at dit barn hverken udsættes for allergifremkaldende, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Natursutten sommerfugl er lavet af flydende naturgummimælk, og den bliver støbt i ét stykke, hvilket gør den meget hygiejnisk. På den måde kan der nemlig ikke samle sig bakterier og snavs i små revner, og sutten er nem at rengøre i sæbevand og at desinficere ved iblødsætning i kogende vand.

Sommerfugleformens fordele

Sutten har naturligvis sit navn pga. dens karakteristiske form, som minder om et par sommerfuglevinger. Formen gør, at barnet ikke generes af sutten, når den er i munden.

Det fleksible materiale gør desuden, at skjoldet ikke irriterer barnet, selvom det ligger på sutten. Og så er skjoldet udstyret med huller, så den sarte hud omkring munden får luft.

Bestil Natursutten sommerfugl i dag

Natursutten er elsket af mange børn, og selvom skjoldet kan synes stort, så minder det meget om et bryst, og barnet finder derfor ofte en stor tryghed i lige netop denne sut.

Bestil Natursutten i den ønskede størrelse med det samme, eller vælg en anden slags sut i vores store udvalg af sutter.