Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 35 %
DKK 34,45
DKK 53,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Natursutten® original

Med den originale Natursutten får du en sut helt uden kemi, som du trygt kan bruge til dit barn. Med Natursutten vælger du altså et produkt, som er helt fri for hormonforstyrrende, allergifremkaldende og kræftfremkaldende stoffer.

Langt de fleste børn finder en kæmpe tryghed i deres sut, fra de er helt små og til omkring de tre år. De fleste sover også med sutten i munden om natten, og er derfor i tæt kontakt med sutten mange timer i døgnet, hvorfor det er ekstra vigtigt at vælge en type sut, som er fri for kemi.  Og med Natursutten får du et 100 % naturligt produkt.

To typer suttehoveder

Natursutten® fås med to typer suttehoveder: et anatomisk og et rundt. Begge udgaver har et rundt sutteskjold med huller i, som sikrer, at den sarte hud omkring munden ikke irriteres. Sutten er desuden støbt i ét stykke, så der ikke samler sig snavs og bakterier i små samlinger.

Natursuttens forskellige størrelser

Du kan vælge mellem tre forskellige størrelser, som er vejledende: 0-6 måneder, 6-12 måneder og fra 12 måneder og opefter.

Når du bestiller Natursutten, får du den i en miljøvenlig indpakning, som der – ligesom selve sutten – er fremstillet bæredygtigt.

Bestil Natursutten, eller vælg en anden sut i vores store udvalg af sutter.