OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️25% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 25 %
DKK 66,75
DKK 89,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Natursutten bidering er fremstillet i 100 % ren naturgummi, som sikrer dig et produkt helt uden kemi. Du kan derfor trygt lade dit barn bide i ringen og være sikker på, at det hverken udsættes for allergifremkaldende, kræftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

Natursutten® bidering har en form, der gør den let for barnet at holde på. Samtidig kan barnet bruge de fem kanter på søstjerneformen og den gnubrede overflade til at klø sig med i munden, når der er tænder på vej.  Dette kan hjælpe med at massere og lindre ømheden i de irritable gummer, og skåner samtidig sutten.

Køl Natursutten bidering ned

Hvis dit barn er meget generet af tandfremstød, kan du med fordel lægge Natursutten bidering i køleskabet. En kold bidering kan hjælpe med at køle gummerne ned.

Bideringen skal desinficeres i kogende vand inden brug, og skal ellers vaskes i sæbevand regelmæssigt. Den har samme fleksible overflade som den originale Natursutten, som du kan nemt kan bestille sammen med bideringen.