Her finder du vores store udvalg af uroer fra NatureZoo – tidligere Navnedyret. En uro er beregnet til at hænge over vuggen, tremmesengen eller over puslebordet, så dit barn kan falde til ro i sengen, inden det skal sove. Musikuroerne spiller en sød og rolig melodi, så dit barn rigtig kan falde til ro. Mange børn synes, at det er fantastisk at ligge og pludre, og kigge på de søde motiver på uroen, som rigtig taler til børnenes sanser.

Læs mere
Uro – elefant, pingvin og næsehorn

Uro – elefant, pingvin og næsehorn

299,-194,-
Spar 35%

Hæklet uro med isbjørn, stinkdyr og kanin fra Naturezoo

329,-214,-
Spar 35%
Hæklet uro med næsehorn, stinkdyr og æsel fra Naturezoo

Hæklet uro med næsehorn, stinkdyr og æsel fra Naturezoo

329,-165,-
Spar 50%

NatureZoo’s uroer til enhver

En uro er en pyntegenstand, som konstant er i bevægelse på grund af luftstrømninger. Oprindeligt var en uro lavet af halmstrå, og bundet sammen med tråd i forskellige former. Nu til dags er det blandt andet søde bamser i forskellige farver og former.

Dyrene har søde navne, som for eksempel ”Frk. Flodhest”, ”Hr. Giraf” og ”Fru. Sprutte”.

Fyldet i bamserne er i en pose, så skulle der gå hul på bamserne, er man sikret at barnet ikke får fyldet galt i halsen.

Uroen er som skabt til at stimulere dit barns sanser!

For det første stimulerer uroerne barnets synssans, men nogle af uroerne er også gode til at stimulere dit barns følesans, da barnet kan føle på de bløde, hæklede bamser.

Så er der musikuroerne, som stimulerer barnets høresans og beroliger barnet med dens søde melodi.

Vi har altså uroer for sanserne og for enhver smag, da vi både har i pigefarver, drengefarver og unisex. Uroerne er håndhæklet og endda Øko-Tex certificerede, CE mærkede og FSC mærkede. Sidstnævnte betyder at der er taget hensyn til naturen ved både dyrkning og fældning af den bambus, der bruges i bamserne.