OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️25% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 25 %
DKK 111,75
DKK 149,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Svanen er Danmarks nationalfugl - et smukt og majstætisk dyr, som nu også findes som denne fantastiske kemi-frie bidering. Den er udformet så barnet nemt kan holde i den, og er perfekt til ømme gummer. 

Svane bideringen fra Natruba har forskellige overflader som stimulerer barnets sanser og ligger op til leg. 

Størrelse: Højde 12,5 cm - Bredde 9,5 cm

Farve: Natur/hvid

Er godkendt til børn 0+ mdr.

Natruba er designet og udviklet af 2 danskere på Bornholm og bliver produceret i Sri Lanka - alt er håndlavet og det kan betyde bittesmå forskelle på produkterne.

Når du vælger Natruba, så vælger du også et bidelegetøj som er fri for kemi, og hvor dit barns sikkerhed og udvikling er prioriteret højest. Alle produkter er fri for PVC, BPA, phtalater og nitrosaminer - det gør alle produkterne til et naturligt valg til dit barn at lege med, sutte på og bide i.

Alle produkter er individuelt testet og lever op til alle sikkerhedskrav i EU, USA, Canada, New Zealand og Australien. De er sikkerhedstestet og godkendt indenfor følgende standarder: EN71, REACH, ASTM F963-17, ISO 8124, AS/NZS 8124.