OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️25% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 25 %
DKK 111,75
DKK 149,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Natruba flamingo bidering er en letvægts bidering som er udformet sådan, at barnet nemt kan holde i den. Den søde, støvede og pinke flamingo kan hjælpe din baby med at lette ømme gummer, og samtidig stimulere dit barns sanser. 

Bideringen er lavet med forskellige overlader som gør at sanserne bliver stimuleret - både ved berøring under leg, og når barnet putter den i munden. 

Alt er håndlavet - lige fra støbeform til maling, hvilket gør hver og én af Natrubas produkter unikke. Det betyder også, at der kan være bittesmå forskelle på produkterne. De er designet i Danmark og produceret i Sri Lanka. 

Størrelse: Højde 12 cm - bredde 9,5 cm

Farve: Pink

Godkendt til børn 0+ mdr.

Hvis du ønsker et bidelegetøj til dit barn som er 100% sikkkert og fri for kemi, så er Natruba det rigtige valg. Gummilegetøjet er produceret med tanke på dit barns sikkerhed og udvikling, og alle produkter er fri for PVC, BPA, phtalater og nitrosaminer. Du kan med ro i sindet lade dit barn sutte og tykke løs på denne søde flamingo. 

Alle produkter er individuelt testet og lever op til alle sikkerhedskrav i EU, USA, Canada, New Zealand og Australien. De er sikkerhedstestet og godkendt indenfor følgende standarder: EN71, REACH, ASTM F963-17, ISO 8124, AS/NZS 8124.