Spar 80 %
DKK 13,80
DKK 69,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med denne smarte amme pind er det slut med at glemme, hvilket bryst du sidst har ammet fra.

Kender du det, at du meget nøje ligger mærke til, hvilket bryst du lige har ammet fra - og to minutter efter kan du ikke huske det?

Memomum er din lille hjælper til den daglige amning. Den hjælper dig med at huske hvilket bryst, du skal amme fra og er din diskrete hjælper til at få ammet rigtigt, så du får mælkeproduktionen i top på begge bryster – og en mæt og veltilpas baby i armene.

Sæt memomum på din BH ved det bryst, du vil amme fra næste gang, og du glemmer ikke hvor barnet skal lægges til, næste gang du skal amme.

En hjælp til at huske, hvilket bryst der skal ammes fra

Med memomum behøver trætte og udkørte mødre ikke længere huske på komplicerede systemer eller små sedler. Her hjælper den lille amme-pin enkelt og diskret med at huske hvilket bryst, der skal ammes fra ved næste måltid. For den trætte mor er der en ting mindre at tænke på.

Udover fokus på mælkeproduktion og tømning af bryst ved amning, vil skift i liggestilling ved amning på hhv. højre- og venstre bryst også sikre variation af trykket på barnets bløde hovedskal - og sikrer at dit barn bliver stimuleret med hud-mod-hud kontakt på begge sider af kroppen ligemeget. Dette hjælper din amme-pin også med at huske på.

Memomum er en oplagt gave til den nybagte mor, der har fokus på at få en ustresset og veletableret amning fra start.

Materiale: Lavet af samme biokompatibelt materiale, som bruges i implantater til hospitalsindustrien. Allergivenligt.