Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Har du brug for en ny hovedpude, som er både allergivenlig og bæredygtig? Er du allergiker eller astmatiker, eller vil du bare gerne undgå husstøvmider og bakterier i dit sengetøj? Med en af de superbløde og meget behagelige majs puder fra den nye Amazing Maize serie er du garanteret et kvalitetsprodukt med mange fantastiske egenskaber.

Her er der ikke tale om enten eller, men om både og. Skifter du din traditionelle pude ud med dette grønne alternativ, får du det sidste nye inden for moderne, naturlige og bæredygtige sengeprodukter. Og vi har puder til alle, store som små.

Læs mere
Cocoon Company majs voksen pude

Cocoon Company majs voksen pude 60x63 cm

399,-359,-
Spar 10%
Cocoon Company majs junior pude 45x45

Cocoon Company majs junior pude 40x45

249,-224,-
Spar 10%
Cocoon Company majs baby pude

Cocoon Company majs baby pude 40x45 cm flad

179,-161,-
Spar 10%

Naturligt og innovativt

Det er Cocoon Company, som står bag udviklingen af de nye, lækre majs-puder, som vi har valgt at udvide sortimentet med. Skulle du ønske at kombinere den dejlige pude med en lige så skøn dyne, så finder du den også herinde i størrelserne baby, junior og voksen.

Der er flere gode grunde til, at vi er begejstrede for det danske brand. For det første er det kendetegnet ved sin altid gennemførte kvalitet, som går igen i alle dets produkter. Hvis du har stiftet bekendtskab med brandets fine kapokprodukter, som vi naturligvis også fører, ved du præcis, hvad vi taler om.

Fra inderst til yderst, fra fyld til betræk og bolster er der tale om noget af det ypperste på markedet for sengeprodukter. Her er man kompromisløs.

Det er man også, når man søger nye, innovative måder, hvorpå man kan gøre sovemiljøet sundere, mere miljøvenligt og bæredygtigt. Virksomheden er absolut en af frontløberne – ikke kun herhjemme, men også globalt.

Gør din sovemiljø grønt

Hvad kan du så se frem til, hvis du bestemmer dig for en majs pude? Du kan glæde dig til en unik pude, hvor fyldet er en helt ny type majsfiber, der er 100 % nedbrydelig og genanvendelig. Den fremstilles af overskydende majsstivelse fra majsproduktion og er den første menneskabte fiber, som består af 100 % naturlige råmaterialer.

Glem alt om syntetiske og oliebaserede plastfibre.  Her er der tale om biofibre, som er genanvendelige og nedbrydelige, og derfor kan indgå i et naturligt kredsløb, til gavn for miljøet. Men fibrene har mere at byde på.

Sov behageligt, tørt og allergivenligt

Deres isolerende og temperaturregulerende egenskaber skyldes deres hule struktur, som bedst kan sammenlignes med uldfibrenes. At de derudover er fugtafvisende, gør dit sovemiljø både behageligt og dejligt tørt året rundt.

For at gøre majsfiberen modstandsdygtig over for husstøvstøvmider bliver den påført en allergivenlig, plantebaseret behandling med essentielle olieekstrakter fra eukalyptus, citron og lavendel. Du kan derfor trygt anvende en majs-pude, selvom du er allergiker eller astmatiker.

Den bløde metervare uden om majsfiberkernen er 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld, altså dejligt fri for skadelig kemi.

Vedligeholdelse og pleje

Du kan derfor glæde dig til at tage din nye pude i brug straks, du pakker den ud af emballagen. Den modstandsdygtige behandling mod husstøvmider betyder, at den er antibakteriel og ikke skal vaskes før brug eller så ofte som en almindelig pude.

Skulle det blive nødvendigt, bør den vaskes ved lav temperatur og med et vaskemiddel, som er skånsomt, så fibrene bevarer deres blødhed og elasticitet. Her anbefaler producenten Sonetts økologiske olivenoliesæbe.

Tip: Luft din majs-pude regelmæssigt udendørs, og få en lækker pude og et sundt indeklima, der er frit for støv.

Sender du din bestilling af sted i dag, sørger vi for hurtig levering. Husk, at du har 30 dages returret.