Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Er det tid til at skifte den gamle dyne ud med en ny? Har du bestemt dig for, at den skal være miljøvenlig og allergivenlig? Hvorfor så ikke prøve noget af det absolut nyeste inden for bæredygtige, grønne sengeprodukter – nemlig majs dyner?

Stadigt flere bliver bevidste om, hvor stor betydning det har for velvære og sundhed at gøre søvnen så naturlig som muligt. Med en af de superlækre dyner fra Cocoon Amazing Maize serien fra Cocoon Company får du noget af det allernyeste inden for bæredygtige og genanvendelige produkter.

Læs mere
Cocoon Company majs baby pude

Cocoon Company majs baby pude 40x45 cm flad

179,-161,-
Spar 10%
Cocoon Company majs voksen dyne 140x200

Cocoon Company majs voksen dyne 140x200

1.199,-1.079,-
Spar 10%
Cocoon Company majs junior dyne 100x140

Cocoon Company majs junior dyne 100x140

599,-539,-
Spar 10%
Cocoon Company majs baby dyne

Cocoon Company majs baby dyne

599,-539,-
Spar 10%

Med naturen i centrum

Måske kender du allerede de fantastiske kapok-produkter fra det danske brand Cocoon Company? Så ved du, at de er en af de førende aktører, når det handler om nye og innovative måder at forvandle økologiske og bæredygtige naturmaterialer til dejlige sengeprodukter.

Nu er det danske brand på banen igen med en helt ny serie, hvor det ikke er kapok, men majs som er det naturlige omdrejningspunkt.

I modsætning til kapok-produkter, hvor man først høster og forarbejder naturfibrene og derefter anvender dem direkte i betræk og bolstre, er majsfibrene skabt af den naturlige majsstivelse, som bliver tilovers fra majsproduktion.

Der er med andre ord tale om en menneskeskabt biofiber, som er den første, der er fremstillet af en 100 % genanvendelig ressource. Vælger du en af de lækre og bløde majs-dyner fra Amazing Maize serien, får du et produkt med en række enestående egenskaber, som ikke kun er til gavn for din søvn, men også for såvel det lokale som det globale miljø. Hvad mere kan du ønske dig?

Søvns store betydning

Der er en grund til, at du skal bruge ca. 1/3 af dit liv på at sove – og den er god!

Der skal mange ressourcer til at klare dagligdagens mange udfordringer. Sundhed og en krop, der er fit for fight, kommer dog ikke af sig selv.

Kroppen er heldigvis indrettet så smart, at den selv kan stå for mange af de processer, der medvirker til at forebygge, helbrede og genopbygge. En stor del af dem foregår, når du sover. At holde kroppen i god form forudsætter med andre ord, at din søvn er både sammenhængende og tilstrækkelig, så den får ro til at arbejde.

I modsat fald risikerer du ikke kun at blive træt og frustreret, fordi du ikke har den energi og de kræfter, som du har brug for. Du ender i værste fald med at blive syg, både fysisk og psykisk.

Et sundere alternativ

Sover du ikke godt nok eller længe nok? Bliver din søvn afbrudt flere gange i løbet ad natten, ved at din dyne føles tung og klam, du ligger badet i sved eller vågner med kolde fødder? Det er naturligvis langtfra optimalt og noget, som du straks bør reagere på. F.eks. ved at udskifte din nuværende dyne med et sundere og mere behageligt alternativ. Et sådant alternativ kunne meget vel være en majs-dyne.

For at give dig netop den løsning, som opfylder dine ønsker i forhold til størrelse og anvendelighed, har vi sammensat et udvalg, som tilgodeser de flestes behov. Majs-babydyne, majs-juniordyne eller majs-voksendyne? Her på hylderne finder du dyner til hele familien.

Fantastiske egenskaber

De naturlige, plantebaserede bioplastfibre, som udgør kernen i dynen, minder med deres hule struktur meget om uld. Det vil du hurtigt opdage, hvis du beslutter dig for at udvide dit sovemiljø med en ny majs-dyne.

Fibrene er både isolerende og temperaturregulerende, og du vil derfor få et sovemiljø, som er fyldt med komfort. Glem alt om at vågne iskold eller alt for varm – fibrene sørger for at regulere temperaturen. Da de samtidig er fugtafvisende, absorberes sved og andre kropsvæsker ikke, men ledes gennem produktet. Resultatet er en komfortabel, tør og blød dyne.

Allergivenlig

Er du eller dit barn allergiker eller astmatiker? Med en af de dejlige majs-dyner kan du afhjælpe de ubehagelige symptomer, som kan gøre både dag- og nattetimerne hårde at komme igennem.

Døjer du ikke med allergi eller astma, er dynerne oplagt til at undgå at komme i kontakt med allergifremkaldende produkter og husstøvmider.

Majsfibre er ikke fra naturens side modstandsdygtige over for husstøvmider. Det er altså ikke en naturlig egenskab, som de besidder. Når du alligevel får en dyne, hvor husstøvmider ikke kan leve, skyldes det en spændende og grøn proces.

Unik støvmiddelbehandling

Modstandsdygtigheden skabes ved den såkaldte Greenfirst støvmidebehandling, som naturligvis er allergivenlig. Det er en plantebaseret behandling af essentielle olieekstrakter fra lavendel, eukalyptus og citron, og den eneste støvmiddelbehandling i verden der er 100 % naturlig og Oeko-Tex certificeret.

Oeko-tex er en mærkning af tekstiler, som foretages af Teknologisk Institut, og som certificerer, at et produkt ikke indeholder en lang række skadelige stoffer og giftige kemikalier. Du får derfor et sengeprodukt, som du kan føle dig tryg og rolig ved.

Vedligeholdelse og pleje

Har du lært, at du skal vaske dit sengetøj, før du tager det i brug? Det behøver du ikke med en majs dyne. Hverken fyldet eller den 100 % GOTS-certificerede bomuld, som er anvendt til metervaren, indeholder noget skadeligt, som du bør vaske ud.

Skulle der ske et uheld, kan du sagtens vaske dynen ved lav temperatur, hvilket vil sige under 60 grader. For at bevare majsfibrenes blødhed og elasticitet anbefales det, at du anvender et vaskemiddel fra Sonett med ren økologisk olivenoliesæbe. Herefter tørrer du dynen i tørretumbleren ved medium varme.

Er din vaskemaskine for lille, bør du tage din dyne på renseri. Det er dog vigtigt at understrege, at den ikke tåler kemisk rens.

Tip: Majs dyner har ligesom alt dit andet sengetøj godt af at blive luftet godt igennem regelmæssigt. På den måde bliver de fri for støv, og du opretholder et sundt indeklima i dit soveværelse.

 

Der er ingen tvivl om, at langt de fleste føler sig bedst tilpas i naturlige materialer, når uret står på ”sov godt”. Und dig selv en superbehagelig søvn med en af de fantastiske majs-dyner fra Cocoon Company.

Bestiller du i dag, får du ikke kun hurtig levering, men også 30 dages returret og mulighed for opdeling af din regning.