Lige nu! 30% på alle Voksi poser!
DKK 649,00

Bemærk længere leveringstid: 1-3

Del betalingen op med viabill
Fri fragt over 599,-
30 dages retur ret

Smuk og elegant sengerand fra Cam Cam, i den bedste kvalitet. Sengeranden er lavet i et tidsløst design, som kan bruges mange år frem i tiden. Der er kræset for detaljerne og lagt stor vægt på funktionalitet. Dette er sengeranden der giver dig følelsen af hverdagsluksus, som du samtidig kan holde ud at se på i årevis.

En sengerand er uundværlig i babys første leveår, så det er ikke her man skal gå på kompromis med kvaliteten. Sengeranden afskærmer for omgivelserne og skaber tryghed for den lille, så baby kan få ro og fred til at sove. Desuden afskærmer sengeranden også for tremmerne, utrolig praktisk så man slippe for, at arme og ben stritter ud.

Sengeranden er holdt i en klassisk grå nuance, med fint mønster. Sengeranden fastgøres til tremmerne med bændler, en flot ekstra detalje, der fuldender det elegante looket.

Betrækket er nemt aftageligt ved vask.

Mål: ca. 360 x 30 x 2,5 cm

Materiale: 100% Økologisk bomuld. Fyld 100% koldskum.

Prosuktet er OCS-certificeret (CERES 0195) (OCS-Produceret med 100% økologisk dyrket bomuld).

Sikkerhed! Bind bændlerne på ydersiden af sengen og justér sengeranden til den seng du bruger. Klip overskyddende bånd af, af sikekrhedsmæssige årsager. Bruger du ikke bændlerne i bunden, skal disse klippes helt af, så baby ikke kan få fat i dem.