15% på alle pusletasker lige nu 👏🏻😍 Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter
DKK 475,00
Materiale: 100% bomuld
GSM: 310

Kun 3 tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Lovely Slate er et af de nyere mønstre fra LittleFrog (2018), og det passer godt til de fleste. Ringslyngen har en neutral farve, og mønsteret er små hjerter, som ikke bliver for piget. 

Slyngen er vævet i 100% bomuld og er blød og lækker fra start. GSM er på 310, hvilket er til den tykke side. Den er fluffy og har et godt grip, hvilket er skønt når man vikler med den.

Denne ringslynge egner sig godt til både nyfødte og store børn. Den vil være lige til den tykke side på de varme sommerdage, men ellers er det en vikle der kan bruges året rundt. Den er luftig i vævningen, trods det høje GSM.

Lovely Slate egner sig også godt til nybegyndere, da den er nem at bruge fra start og ikke skal gåes meget til. 

Husk at din ringslynge skal vaskes inden brug, da vævningen skal sætte sig. Den krymper op til 5% efter de første par vaske. 

Er du i tvivl om størrelsen, eller om dette er den korrekte vikle for dig, kan du kontakte vores slyngevejelder på lea@liams.dk - hun vil meget gerne hjælpe dig på vej.

Alle LittleFrogs vikler og slynger er vævet i polen og overholder alle EU krav om sikkerhed. Desuden er den øko-tex 100 certficieret.