Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 449,00
Materiale: 100% bomuld
GSM: 310

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Er du til støvede nuancer og enkelt design? Denne skønne fastvikle fra LittleFrog er i deres nye mønster Lovely (kom sommer 2018), og her får du den i en neutral, støvet lilla farve med hvis baggrund.

Det er en super smuk fastvikle i 100% bomuld. Den er stærk og støtter godt, og er fluffy og blød. Fantastisk at vikle med!

GSM er på 320, hvilket er til den tykke side. Bredden på viklen er 70 cm.

 

Littlefrog ringslynge Lovely Heath. Er du til støvede nuancer og enkelt design? Denne skønne ringslynge fra LittleFrog er i et flot hjertemønster, i en støvet lilla farve med hvid baggrund.

Det er en super smuk ringslynge i 100% bomuld. Den er stærk, fluffy og blød. Ringslyngen har en neutral farve, og mønsteret er små hjerter, som ikke bliver for piget. 

Slyngen er vævet i 100% bomuld og er blød og lækker fra start. GSM er på 310, hvilket er til den tykke side.

Denne ringslynge egner sig godt til både nyfødte og store børn. Den vil være lige til den tykke side på de varme sommerdage, men ellers er det en vikle der kan bruges året rundt. Den er luftig i vævningen, trods det høje GSM.

Husk at din ringslynge skal vaskes inden brug, da vævningen skal sætte sig. Den krymper op til 5% efter de første par vaske. 

Alle LittleFrogs vikler og slynger er vævet i polen og overholder alle EU krav om sikkerhed. Desuden er den øko-tex 100 certficieret.