15% på alle pusletasker lige nu 👏🏻😍 Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter
DKK 499,00
Materiale: Hør
GSM: 260

Kun 3 tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Denne lækre ringslynge fra LittleFrog hedder Monochrome Cube og er i grå og asfalt farvede nuancer. Den er desuden vævet i LittleFrogs populære kube mønster.

Den er vævet i 40% hør og 60% bomuld og har slyngeringe i sølv/aluminium. Ringene er str. large og har en diameter på omkring 7,3 cm.

GSM er på 260 og det gør den til en mellemtyk ringslynge - den er luftig pga. den store mængde hør, som også gør viklen stærk. Den egner sig både til små og store børn, og som sommerslynge.

Ringslyngen har en bredde på ca. 0,7 meter og en længde på omkring 2 meter.

Denne ringslynge er rimelig blød fra start, men skal gåes en anelse til. Den er god til nybegyndere og øvet, og er en rigtig god all-round ringslynge. Hør kan være lidt stivt i starten, men i denne ringslynge er det ikke slemt, og den er hurtigt gået til og blød og lækker. 

Du skal altid vaske din slynge inden brug. Vi anbefaler at du putter den i et dynebetræk, så den ikke laver skade på vaskemaskinen - eller selv får en skade. Vask på max 30 grader med enzymfrit vaskemiddel.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 07-05-2019

5 stjerner ud af 5

Åååh! Et af de allerbedste køb jeg har gjort i forbindelse med min datter. Jeg lærte aldrig at vikle rigtigt, men tænkte jeg ville forsøge mig med denne, og jeg er bare vild med den. Hurtige op, når man skal handle eller er midt i at lave maden, eller hvad du nu måtte være. Den har lækre neutrale farver, og materialet er mega samarbejdsvilling! Kan klart anbefales!