DKK 399,00
Materiale: 100% bomuld
GSM: 200

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Denne ringslynge fra LittleFrog er holdt i nogle støvede nuancer af blå, tyrkis, navy og med grå undertoner. Den er super smuk og har et flot farvespil.

Ringslyngen er perfekt til dig der leder efter din første ringslynge til dit nyfødte eller lidt mindre barn. Desuden egner den sig også fantastisk som sommer/strand ringslynge da den er meget let og luftig. 

Den er fantastisk blød fra start og nem at arbejde med, hvilket gør den perfekt til dig der kaster dig ud i ringslyngens fantastiske verden. 

Slyngen er ca. 0,7 meter bred og kommer med slyngeringe i sølv. Ringene er syet på, hvilket er normalt. Du skal ikke købe ekstra ringe ved siden af for at bruge en ringslynge - dette gælder alle ringslynger og ikke kun denne model. 

Den har et GSM på 200 og er vævet i 100% bomuld.

Husk at du altid skal vaske din ringslynge inden brug. Det er vigtigt for at få vævningen til at sætte sig. Hvis du bruger den inden vask kan du risikerer at den trækker vævningen skæv eller der kommer skader på den. Vi anbefaler altid at du putter din vikle eller slynge i et dynebetræk/pudebetræk når du vasker - så er du sikker på der ikke sker noget med både vikle og vaskemaskine. Vi har enzymfrit vaskemiddel som både beskytter og vasker rent samtidig med at det er økologisk. 

- GSM 200

- God til nyfødte

- God til nybegyndere

- 100% bomuld