15% på alle pusletasker lige nu 👏🏻😍 Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter
DKK 449,00
Materiale: Bambus
GSM: 210

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Type: Vævet ringslynge
Materiale: 55% øko-tex bomuld og 45% bambus
Vægt/GSM: 190-210 g/m2

En ringslynge fra LittleFrog er det perfekte bæreredskab til en tur ud at handle, en kort gåtur, til madlavningen. Det er hurtigt at få dit barn op og ned.

Denne slynge er i bambus, og giver dig en meget luftig og let vikle - perfekt til nyfødte og mindre børn - men også større børn kan den bruges til - dog kun til kortere ture. 45% bambus og 55% bomuld. 

Perfekte sommer farver i pastel gul-grøn og lyseblå samt tyrkis. 

En ringslynge fra LittleFrog er bløde og lette, men alligevel i top kvalitet. Alle vikler fra LittleFrog er bløde, lette, men alligevel super holdbare og sikrer super god komfort til både barn og bærer. 

Når du får din ringslynge, vil du måske bemærke, at den er længere end den skulle være - og det skal den altså være. Slyngen kryber når den bliver vasket 1. og 2. gang - dog max 5%


Der medfølger en lille instruktion på engelsk, der forklarer hvordan man binder en ringslynge. Har du problemer er du meget velkommen til at kontakte slyngevejleder Lea på lea@liams.dk - Hun vil meget gerne hjælpe dig :-) 

Alle LittleFrog fastvikler, ringslynger og meitai er opfylder EU normen EN 13209-2 og altså helt sikkert at bruge til dig barn. De bruger desuden kun materiale der er eco-tex standard certificeret.