Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 599,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 250
Materiale: 100% bomuld
Type: Vævet fastvikle
Farve: Blå nuancer

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Grey Illusion fastviklen fra LittleFrog er en smuk, neutral vikle som passer til de fleste.

Mønsteret er lavet af trekanter i forskellige grå nuancer, som er sat sammen så det giver et smukt spil i viklen - deraf navnet Illusion.

Illusion mønsteret så første gang dagens lys i september 2016, hvor Littlefrog lancerede 4 farver som blev udsolgt på kort tid. Nu er den endelig tilbage i denne grå farve, og en lyseblå - Sky Illusion, som du også finder her på shoppen.

Viklen er vævet i 100% bomuld og er som alle LittleFrogs vikler bløde, nemme at binde, og er perfekte til nybegyndere. Den har et GSM på 250, hvilket giver en god, solid vikle som du kan bruge til både nyfødte og større børn. Det er en god all-round fastvikle, som kan bruges fra start til slut. 

Alle Littlefrogs vikler er øko-tex certificeret, og desuden testet og overholder alle EUs sikkerhedskrav for bæreredskaber. 

  • GSM på 250
  • 100% bomuld
  • Nem at binde
  • Blød fra start
  • God til nybegyndere
  • God til nyfødte og store børn

Er du stadig i tvivl om, hvilken vikle du skal vælge? så kontakt vores slyngevejleder Lea på hej@liams.dk - så hjælper hun dig videre. 

Husk at vi sender pakker hver dag, så hvis du bestiller inden kl. 14.00 så har du din pakke næste dag.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 09-11-2019

5 stjerner ud af 5

Jeg er så glad for min nye fastvikle! For det første er den super flot! Derudover støtter den godt og er nem at arbejde med for en nybegynder. Mine tvillinger sidder godt i den (hver for sig), selvom det tager længere tid at justere den end med en strækvikle.


Anmeldelse af
Den. 07-10-2019

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 14-06-2019

5 stjerner ud af 5

Rigtig fin vikle, desværre bare ikke lige mig (jeg købte en strækvikle istedet for, også hos Liams), så jeg valgte at sende den retur.
Super god service og pengene var på min konto meget hurtigt efter.
Intet mindre end 5 stjerner kan gøre det.