15% på alle pusletasker lige nu 👏🏻😍 Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter
DKK 499,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 200
Materiale: 100% øko-tex bomuld
Type: Vævet fastvikle
Farve: Støvet regnbue

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Denne skønhed hedder Labradorite og er i alle rengbuens farver, men med et støvet udtryk. Den er neutral samtidig med, at den har farver. 

Bredden på alle størrelser er 70 cm. 

Viklen har et GSM på 200 - den er lavet i 100% bomuld og er meget blød og lækker helt fra start.

Det gør at den egner sig godt til nyfødte børn samt større børn. Den er desuden fantastisk til dig der er nybegynder i vikle verden. 

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge - eller hvis du vil læse lidt mere om fastvikler generelt, kan du gøre det på kategorisiden om fastvikler. 

HUSK: Fastviklen krymper i vask - og det skal den. Derfor er den lidt længere når du modtager den. Den krymper max 5% efter 1. og 2. vask. 
Der medfølger en instruktionsbog på engelsk som viser 4 bærestillinger. Har du problemer er du meget velkommen til at kontakte slyngevejleder Lea på lea@liams.dk - Hun vil meget gerne hjælpe dig :-) 

Alle LittleFrog fastvikler, ringslynger og meitai er opfylder EU normen EN 13209-2 og altså helt sikkert at bruge til dig barn. De bruger desuden kun materiale der er eco-tex standard certificeret. 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 21-11-2018

5 stjerner ud af 5

Det er min første fastvikle, så kan ikke sammenligne den med noget. Men den er bare super nem at vikle, så vil klart anbefale den til andre begyndere. Og så er den jo bare super smuk😊