DKK 349,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 190-210
Materiale: 100% øko-tex bomuld
Type: Vævet fastvikle
Farve: Lyseblå og mørkeblå striber

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

En smuk og elegant fastvikle fra LittleFrog i blå striber - lyseblå, royal blå og mørkeblå. 

Bredden på alle størrelser er 70 cm. 

Denne fastvikle er designet til både spædbørn og også ældre børn - den er meget blød og let at vikle, og er fantastisk som nybegynder vikle. 

Fastviklerne fra LittleFrog er bløde, lette, men alligevel super holdbare og sikrer super god komfort til både barn og bærer. 

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Så kan du læse meget mere på kategorisiden om fastvikler, eller i indlægget om fastvikler og størrelser.

HUSK: Fastviklen krymper i vask - og det skal den. Derfor er den lidt længere når du modtager den. Den krymper max 5% efter 1. og 2. vask. 
Der medfølger en instruktionsbog på engelsk som viser 4 bærestillinger. Har du problemer er du meget velkommen til at kontakte slyngevejleder Lea på lea@liams.dk - Hun vil meget gerne hjælpe dig :-) 

Alle LittleFrog fastvikler, ringslynger og meitai er opfylder EU normen EN 13209-2 og altså helt sikkert at bruge til dig barn. De bruger desuden kun materiale der er eco-tex standard certificeret. 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 25-04-2018

5 stjerner ud af 5

Leveringen var meget hurtig og fastviklen fungere rigtig godt. Den er blød og dejlig fast :D Ingen klager herfra.