Spar 25 %
DKK 411,75
DKK 549,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

En elegant og klassisk fastvikle fra LittleFrog i grå. Enkeltfarvet med kube mønster.

Denne fastvikle er en kollektion der hedder Cube - mønsteret på viklen er firkantede geometriske mønstre der giver et smukt og elegant udseende. Cube serien indeholder flere forskellige farver.

Fastviklen er vævet i metoden jacquard som giver en god, solid og kraftig vævning, men samtidig en blød og let vikle der er nem at binde. Også for en nybegynder.

Bredden på alle størrelser er 70 cm. 

Denne fastvikle egner sig til både spædbørn og større børn. 

Når du vælger en fastvikle fra LittleFrog er du garanteret en vikle der er blød, let og alligevel i en fantastisk kvalitet - til en pris hvor alle kan være med. Littlefrog fastvikler giver både dig og dit barn god støtte og komfort.

Det kan være svært at gennemskue hvilken størrelse du skal vælge, men det er slet ikke så svært igen. Er du i tvivl så kan du læse meget mere på kategorisiden om fastvikler, eller i indlægget om fastvikler og størrelser.

HUSK: Fastviklen krymper i vask - og det skal den. Derfor er den lidt længere når du modtager den. Den krymper max 5% efter 1. og 2. vask. 


Med viklen følger en kort instruktionsbog på engelsk som viser 4 bærestillinger. Har du spørgsmål omkring vikling eller bindinger er du meget velkommen til at kontakte os via mail, så får du hjælp af væres slyngevejleder. 

Alle LittleFrog fastvikler, ringslynger og meitai er opfylder EU normen EN 13209-2 og altså helt sikkert at bruge til dig barn. De bruger desuden kun materiale der er eco-tex standard certificeret.