Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 25 %
DKK 411,75
DKK 549,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 240 g/m2
Materiale: 100% øko-tex bomuld
Type: Vævet fastvikle
Farve: Sort og lysgrå

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

En elegant og klassisk fastvikle fra LittleFrog med sort kube mønster.

Denne fastvikle er en kollektion der hedder Cube - mønsteret på viklen er firkantede geometriske mønstre der giver et smukt og elegant udseende. Cube serien indeholder flere forskellige farver, og den er absolut populær - hvis du har set dig varm på en fastvikle fra Cube serien, så hold dig ikke tilbage. De bliver ofte kun lavet i få antal.

Fastviklen er vævet i metoden jacquard som giver en god, solid og kraftig vævning, men samtidig en blød og let vikle der er nem at binde. Også for en nybegynder.

Bredden på alle størrelser er 70 cm. 

Denne fastvikle egner sig til både spædbørn og større børn. 

Når du vælger en fastvikle fra LittleFrog er du garanteret en vikle der er blød, let og alligevel i en fantastisk kvalitet - til en pris hvor alle kan være med. Littlefrog fastvikler giver både dig og dit barn god støtte og komfort.

Det kan være svært at gennemskue hvilken størrelse du skal vælge, men det er slet ikke så svært igen. Er du i tvivl så kan du læse meget mere på kategorisiden om fastvikler, eller i indlægget om fastvikler og størrelser.

HUSK: Fastviklen krymper i vask - og det skal den. Derfor er den lidt længere når du modtager den. Den krymper max 5% efter 1. og 2. vask. 


Med viklen følger en kort instruktionsbog på engelsk som viser 4 bærestillinger. Har du spørgsmål omkring vikling eller bindinger er du meget velkommen til at kontakte slyngevejleder Lea på lea@liams.dk - Hun vil meget gerne hjælpe dig :-) 

Alle LittleFrog fastvikler, ringslynger og meitai er opfylder EU normen EN 13209-2 og altså helt sikkert at bruge til dig barn. De bruger desuden kun materiale der er eco-tex standard certificeret. 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 03-05-2019

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 01-10-2018

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 02-09-2018

4 stjerner ud af 5

Lækker vikle, men er desværre lidt for kort i forhold til størrelsesguiden. Lidt stiv og svær at binde i begyndelsen, men bliver hurtigt blødere efter nogle få gange i brug.


Anmeldelse af
Den. 29-08-2018

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 27-07-2018

5 stjerner ud af 5

Rigtig lækker vikle, fungerer godt for mig selvom jeg er 200% nybegynder med fastvikle.


Anmeldelse af
Den. 09-07-2018

5 stjerner ud af 5

En fantastisk vikkel alle pengene værd


Anmeldelse af
Den. 07-06-2018

5 stjerner ud af 5

Super service. Har aldrig oplevet at en pakke bliver sendt og modtaget samme dag.
Meget hjælpsom over mail.