DKK 499,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 240
Materiale: 100% økologisk bomuld
Type: Vævet fastvikle
Farve: Grå og sort

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

En smuk og enkel vikle fra LittleFrogs Herringbone serie. Grå og sort - enkelt og klassisk med smukt Herringbone vævning. 

Bredden på alle størrelser er 70 cm. 

Fastviklerne fra LittleFrog er bløde, lette, men alligevel super holdbare og sikrer super god komfort til både barn og bærer. 
GSM er 240.

Det kan være en svær verden at navigere rundt i, når man kigger efter en fastvikle - specielt hvis det er den første fastvikle du skal investere i. Derfor har jeg prøvet at besvare nogle af de spørgsmål jeg oftest får:

Hvilken størrelse littlefrog skal jeg vælge? 

Når du skal vælge længden på din slynge, så gå efter din tøjstørrelse. Hvis du vil kunne binde alle bindinger og ikke blive forhindret af en kort vikle, så skal du vælge en i din basis størrelse, kalder man det. Det svarer til den vikle du skal bruge, for at binde en FWCC - Front Wrap Cross Carry - som er en hel normal mave-mod-mave binding. 
Hvis du bruger mindre end str. 36 i tøj så vælg en fastvikle i str. 5. Bruger du 36-38 så vælg én i str. 6. Og hvis du bruger over 38 så er det str. 7 du skal have fat i. 

Eksempel: Jeg er selv 168 cm høj og bruger 36-38 i tøj - jeg bruger str. 6.

Hvad betyder GSM?

GSM fortæller om vægten på din vikle. Det står for gram per squaremeter - altså gram pr. kvadratmeter. 

Tallet kan (til nød) fortælle noget om, hvor meget din vikle kan bære - men det kan det så alligevel ikke. Fastvikle verden er ikke nem ;-) 

For udover GSM så spiller materiale og vævning også ind på, hvor kraftig og stærk en vikle du får fat i. 

Hvis du kigger på 100% bomulds vikler, så synes jeg at GSM ofte godt kan bruges til at fortælle hvor meget den kan bære. 

En 100% bomulds fastvikle med et GSM på 240 (som denne har) vil være rigelig stærk til din tumling også.

Så snart du har slynger og vikler med andre materialer i, så kan du ikke bruge GSM til så meget. Hør er f.eks. et meget stærkt materiale, så derfor kan du godt have en fastvikle med lavt gsm i hør, som sagtens kan bære din 2-årige uden problemer. 

Hvis du er i tvivl er du velkommen til at kontakte mig på lea@liams.dk

Min Graphite Herringbone er blevet mindre end da jeg købte den - hvad sker der?

HUSK: Fastviklen krymper i vask - og det skal den. Derfor er den lidt længere når du modtager den. Den krymper max 5% efter 1. og 2. vask. 

Sikkerhed og hvad får jeg med?

Der medfølger en instruktionsbog på engelsk som viser 4 bærestillinger. Har du problemer er du meget velkommen til at kontakte slyngevejleder Lea på lea@liams.dk - Hun vil meget gerne hjælpe dig :-) 

Alle LittleFrog fastvikler, ringslynger og meitai er opfylder EU normen EN 13209-2 og altså helt sikkert at bruge til dig barn. De bruger desuden kun materiale der er eco-tex standard certificeret. 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 19-11-2018

5 stjerner ud af 5

Fantastisk lækker blød fastvikle! Kan varmt anbefales, og så er den jo bare hammersmuk ovenikøbet :)