Spar 30 %
DKK 314,30
DKK 449,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 240
Materiale: 100% bomuld
Type: Vævet fastvikle
Farve: Blå striber

Kun 3 tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

En smuk og elegant fastvikle fra LittleFrog i en smukke blå striber. Mønsteret hedder Chrysocolla og er designet til både spædbørn og større børn, og er en anelse tykkere end LittleFrogs fastvikler med en vægt på 180-200 g/m2. 

Bredden på alle størrelser er 70 cm. 

Fastviklerne fra LittleFrog er bløde, lette, men alligevel super holdbare og sikrer super god komfort til både barn og bærer. 

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Så kan du læse meget mere på kategorisiden om fastvikler, eller i indlægget om fastvikler og størrelser.

HUSK: Fastviklen krymper i vask - og det skal den. Derfor er den lidt længere når du modtager den. Den krymper max 5% efter 1. og 2. vask. 
Der medfølger en instruktionsbog på engelsk som viser 4 bærestillinger. Har du problemer er du meget velkommen til at kontakte slyngevejleder Lea på lea@liams.dk - Hun vil meget gerne hjælpe dig :-) 

Alle LittleFrog fastvikler, ringslynger og meitai er opfylder EU normen EN 13209-2 og altså helt sikkert at bruge til dig barn. De bruger desuden kun materiale der er eco-tex standard certificeret.