Spar 30 %
DKK 384,30
DKK 549,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 300
Materiale: 100% bomuld
Type: Vævet fastvikle
Farve: Hvid og sort

Kun 3 tilbage på lager

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

Balck Glow fra LittleFrog er en lækker, fluffy fastvikle i et enkelt hvidt og sort design. Viklen kan bruges med begge sider ud, og har en hvid side med sort mønster, og omvendt en sort side med hvidt mønster. 

Det er et nyt design som er kommet i marts 2018, og det er smukt, enkelt og passer godt til det nordiske minimalistiske.

Fastviklen er blød fra start og ret nem at bruge.

GSM på viklen er på 300, hvilket er til den tykke side, og jeg vil som udgangspunkt ikke anbefale den til en nyfødt - i hvert fald ikke hvis du samtidig er nybegynder i vikleverden. En tyk fastvikle kan være svær at stramme korrekt til, hvis den er for tyk, og du ikke er vant til at bruge en vikle. DOG er denne model meget blød, så det kan sagtens gå som en god begyndervikle, hvis du har lidt tålmodighed til at øve et par gange.

Den er god til større børn, da den støtter godt.

Alle Littlefrogs vikler er sikkerhedsgodkendt efter EU standarder, og desuden er de øko-tex 100 certificeret. Du risikerer altså ingen farlig kemi tæt på dig og baby med en Little Frog fastvikle eller slynge.

Hvis du er i tvivl om noget så er du meget velkommen til at kontakte mig på info@liams.dk

Husk vi sender fra dag til dag, så du skal bare bestille din vikle inden kl. 13.00, så har du dén, den næstkommende hverdag.