Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 25 %
DKK 393,75
DKK 525,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 210 g/m2
Materiale: 55% øko-tex bomuld og 45% bambus
Type: Vævet fastvikle
Farve: Lillae nuancer

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

En smuk og elegant fastvikle fra LittleFrog i lyse lillae striber. Denne vikle er med bambus fibre og er perfekt til spædbørn og mindre børn. Den er også rigtig god til dig der skal bruge fastvikler for første gang da dette er en blød vikle, der gør som "du ber den om".

En bambus fastvikle er også perfekt til sommeren, da den er meget let og ikke for varm.

Den har en vægt på 190-210 g/m2.

Bredden på alle størrelser er 70 cm. 

Vil du have en blød, let og meget holdbar fastvikle i god kvalitet, så er LittleFrog et rigtig godt valg til dig. Den sikrer altid god komfort til dit barn og dig.

Det kan være svært at gennemskue, hvilken størrelse du skal have, hvis det er første gang du vikler. Du kan læse meget mere om størrelser på kategorisiden om fastvikler, eller i indlægget om fastvikler og størrelser.

HUSK: Når du modtager din fastvikle er den længere end den størrelse du har købt - og det skal den være - det er fordi den krymper i vask - max 5% efter 1. og 2. vask.


Der medfølger en instruktionsbog på engelsk som viser 4 bærestillinger. Har du problemer er du meget velkommen til at kontakte slyngevejleder Lea på lea@liams.dk - Hun vil meget gerne hjælpe dig :-) 

Alle LittleFrog fastvikler, ringslynger og meitai er opfylder EU normen EN 13209-2 og altså helt sikkert at bruge til dit barn. De bruger desuden kun materiale der er eco-tex standard certificeret.